Nu 20% Korting

Steigerhouten bureau Pijnacker

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Steigerhouten Bureau Pijnacker heeft een landelijke uitstraling

Steigerhouten bureau model Pijnacker is een steigerhouten meubel uit onze landelijke lijn. Dit meubel heeft aan beide kanten een kastje de zijkanten en deurtjes hebben shutters. Het steigerhouten blad steekt aan de voorzijde iets over. Boven de deurtjes is een open vak. Ook is het mogelijk het open vak te vervangen door een laadje. Steigerhouten bureau model Pijnacker is een prima meubelstuk om in de woonkamer of keuken te plaatsen. Dit bureau heeft enorm veel opbergmogelijkheden, zodat de papieren uit het zicht zijn en het altijd opgeruimd is. Standaard hebben de kastjes geen legplanken, maar dit behoord wel tot de mogelijkheden.

Extra Informatie


Steigerhouten bureau op maat gemaakt

Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.