Nu 20% Korting

Steigerhouten bed Hoogslaper Velp

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Steigerhouten bed Velp is een hoogslaper inclusief trapje, bureau en raampje aan de zijkant

Stoer steigerhouten hoogslaper Velp om lekker in te dromen, dit prachtige steigerhouten bed is gecombineerd met een mooi steigerhouten bureau dat onder het bed gemonteerd is. Op deze manier benut je de ruimte van ieder kinderslaapkamer optimaal. Om in je bed te komen hebben we een mooi trapje ontworpen. Dit steigerhouten trapje is zowel links als rechts te monteren. Je hangt een kleedje voor het bed en je kind heeft zijn eigen huisje. Je kunt is dit mooie steigerhouten bed lekker weg dromen en je huiswerk doen of lekker tekenen aan het bureau. Wij leveren dit bed in losse elementen en deze zijn erg makkelijk met bijgeleverde schroeven zelf te monteren. Wij kunnen uiteraard de montage ook verzorgen met onze ervaren vakmensen, informeer naar de mogelijkheden. We kunnen het bed in ieder gewenste model of vorm voor je aanpassen. Wij maken dit steigerhouten bed model Velp Inclusief:
* Een trapje
* Bureau
* Raampje aan de zijkant

Specifieke wensen of een andere uitvoering dat kan: Wil je een hoogslaper van een ander model, met of zonder een bureau van steigerhout, trapje links of rechts, met of zonder raampje of met een kast aan de onderkant van het bed. Alles is mogelijk informeer bij onze klantenservice naar de vele mogelijkheden. Wij maken je dromen waar. * Hoogslaper met bureau * Matrasmaat foto 200 x 90 cm * Trap is zowel links als rechts te plaatsen * In delen geleverd * Machinaal geschuurd

Extra Informatie


Steigerhouten bed op maat gemaakt

Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.