Buitenkeuken BBQ Fuori Boretti Ibrido-Hybride-Houtskool-Gasbarbecue

Boretti
Nu slechts
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Boretti Ibrido

Houtskool en gas in één!
Het plezier van het barbecueën op een echt houtskoolvuur, en het gemak van het grillen en bakken op gas. Wilt u het allebei, dan kiest u voor onze Ibrido. Zijn houtskoolsectie biedt met zijn 22,5 bij 44 centimeter genoeg ruimte voor al uw houtskoolhapjes.

Laat die mooie zomeravonden maar komen! De Ibrido is als enige in de Fuori collectie geheel uitgevoerd in matzwart. Eenvoud en rust in het design; verbazingwekkende veelzijdigheid bij het gebruik.
Afmetingen 123 x 136 x 62 (HxBxD) Gewicht 85kg Unieke hybride functie (75% gas en 25% kolen) Volledig matzwarte uitvoering Zwart gepoedercoated bedieningspaneel met RVS-strip en knoppen met Boretti logo Matzwart, geïsoleerd deksel Lasergesneden Boretti logo’s aan beide zijkanten Design afvalzak van UV-bestendige, vet- en vochtafstotende stof (optioneel) Thermometer met Boretti logo Beide zijtafels voorzien van stang voor BBQ-gereedschap 1 gietijzeren bakplaat 2 gietijzeren grillroosters met Boretti logo Kookoppervlak 70x44cm Hoofdbrander 3x3,8KW/h Zijbrander 1 x 2,9 KW/h Infrarood achterbrander 1x2,9KW/h Kookoppervlak kolenunit 22,5x44cm Gasdrukregelaar bijgeleverd 2 jaar Garantie met service aan huis