2015 12 04 Stegeman Luxe Outdoor op Kerstfair Haneveld Laren

  • Beschrijving

Aanstaande zondag 6 december vindt de jaarlijkse Kerstfair bij Tuincentrum, Hoveniersbedrijf en Bloemisterij Haneveld in Laren plaats. Tijdens deze jaarlijks terugkerende kerstfair komt u helemaal in de kerststemming! Bij de diverse standhouders kunnen nieuwe trends op het gebied van onder andere tuinen, terrasmeubilair, en decoraties bekeken worden.

Naast de diverse standhouders kunnen kerststukken gemaakt worden, zijn er houtbewerkingsdemonstraties, is er livemuziek en wordt natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. Ook kinderen kunnen zich prima vermaken op de Kerstfair; zo kunnen ze zich laten schminken, uitleven op het springkussen of meedoen aan de knutselactiviteit.

Demonstratie Energiezuinige Led Verlichting
Stegeman Luxe Outdoor is tijdens de Kerstfair van Haneveld één van de standhouders. Wij demonstreren onder andere onze nieuwe Energiezuinige Led Verlichting. Deze Led Verlichting is draadloos, waterdicht, schokbestendig, oplaadbaar, dimbaar en heeft duizenden kleurmogelijkheden!

Kunststof tuinmeubelen van Nardi
Tevens zullen we enkele kunststof tuinmeubelen van topkwaliteit presenteren, van het merk Nardi. Naast tuinmeubelen van Nardi kunt u ook bij ons terecht voor het uitgebreide assortiment tuinstoelen, terrasstoelen, loungesets en steigerhouten meubelen. Nieuwsgierig naar onze producten? Wie niet kan wachten en alvast wilt kijken wat voor mooie tuinmeubelen wij kunnen leveren, kunt u onderstaande pagina's op onze website bekijken.
Tuinmeubelen
Tuinstoelen
Loungeset
Terrasstoelen
Steigerhouten meubelen


Voor meer informatie over de Kerstfair kunt u kijken op de website van de Kerstfair