Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Zutphen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Zutphen is de hardloper op het gebied van steigerhouten TV-meubels

Steigerhouten tvmeubel Zutphen

Steigerhouten TV meubel model Zutphen is onze hardloper op het gebied van steigerhouten TV meubels. Door het open vak in het midden van minimaal 45 cm breed is het een multifunctioneel TV meubel. Wij leveren dit model standaard zonder deurgrepen, maar het is wel mogelijk om steigerhouten handgrepen bij te leveren. Ook is het mogelijk zelf handgrepen te monteren. Doordat wij de onderkant van de deurtjes iets van de grond laten beginnen zijn deze deuren erg gemakkelijk te openen zonder handgrepen. Wat voor behandelingen zijn er mogelijk? Wij kunnen je steigerhouten TV meubel behandelen met een nano coating, transparante lak, white, black of grey wash. Dit kan je natuurlijk ook na verloop van tijd zelf doen, op deze manier heb je twee maal plezier van je steigerhouten TV meubel. Standaard is onze steigerhouten TV meubel model Zutphen 45 cm hoog en 40 cm diep. Het audio vak is bij het kleinste model van 1.20 meter minimaal 45 cm breed en dus de juiste maat voor ieder audio apparatuur. Ook is het mogelijk de legplank eruit te laten. Standaard is het audio vak voorzien van een legplank. Deze Tv meubel van steigerhout wordt vanaf 180cm met 4 deuren gemaakt en anders met 2 deuren.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.