Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Harderwijk

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Harderwijk is een strak model met een extra legplank

Steigerhouten TV meubel Harderwijk is een mooi strak model. Dit meubelstuk biedt enorm veel opbergruimte door zijn extra legplank waar je audio apparatuur makkelijk kunt opbergen. Wij leveren onze steigerhouten TV meubel model Harderwijk standaard zonder achterwand. Het is uiteraard wel mogelijk om een achterwand bij te bestellen. Standaard is de ruimte tussen de bovenkant legplank en de onderkant 15 cm. Dit kan natuurlijk worden aangepast in iedere gewenste afmeting.
Dit steigerhouten TV meubel is een strak exemplaar doordat er aan de voorzijde van het TV meubel de steigerhouten lat in verstek gezaagd is. Een TV meubel van steigerhout is onverwoestbaar en robuust tegelijk. Ieder steigerhouten TV meubel is machinaal geschuurd en dus erg gebruiksvriendelijk. De planken worden gedroogd waardoor de krimp minimaal is.

* Behandeling met white, black, greywash of transparante lak
* Ruimte tussen legplank en verstekrand 15 cm
* Naar wens aan te passen
* Steigerhouten TV meubel met legplank
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.