Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Hattem

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Hattem is voorzien van lades en een legplank

Steigerhouten TV-meubel Hattem

TV-meubel Hattem is een exclusieve steigerhouten TV meubel voorzien van laden. Al onze steigerhouten TV meubels worden geschuurd zodat ze geheel splintervrij zijn. Dit meubel van steigerhout staat al bij veel van onze trouwe klanten in de huiskamer en is door zijn strakke vormgeving een aangenaam steigerhouten meubelstuk. Het is ook mogelijk de laden te voorzien van een mooie steigerhouten handgreep. Mocht je het steigerhouten meubel iets willen aanpassen is dat uiteraard geen enkel probleem voor onze ervaren meubelmakers.
Met de behandeling met Nano Coating wordt uw meubel water- en vuilafstotend en zullen er minder snel vlekken in uw steigerhouten meubel komen.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.