Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Helmond

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Helmond dient tevens als wandbord

Steigerhouten tv meubel model Helmond is ons nieuwste model tv meubel. Het is een multifunctioneel steigerhouten tv meubel en dient tevens als wandbord. De legplank aan de onderzijde is geschikt om je tv op te zetten. De bovenste plank kan je decoratie op zetten. Steigerhouten meubelen worden door ons altijd van gebruikte steigerplanken gemaakt. Het tv meubel is erg eenvoudig te monteren aan de wand. Hij sluit strak op de wand aan. Dit unieke steigerhouten meubel is ook uitermate geschikt als je klein behuisd bent, omdat het bijna geen ruimte in beslag neemt. Wij kunnen het meubel zowel breder als hoger maken. Maatwerk is voor ons geen enkel probleem.

* Mooie unieke tv meubel tevens wandbord
* Maatwerk mogelijk
* Behandelingen mogelijk greywash, whitewash, blackwash
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.