Nu 20% Korting

Steigerhouten TV meubel Houten

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten TV-meubel Houten bestaat uit open vakken en kan ook functioneren als room divider

Onze allernieuwste steigerhouten TV meubel Houten is een aangename uitbreiding van ons steigerhouten TV meubel assortiment. Door zijn omvang en open vakken een absoluut opberg kanjer. Madison is ook geschikt om te gebruiken als room divider. Standaard is dit TV meubel 60 cm hoog, maar andere maten behoren ook tot de mogelijkheden. Door zijn vakken kan je er mooie accessoires in zetten om je steigerhouten TV meubel waardoor het een echte eye catcher wordt. Mocht je op een gegeven moment een andere steigerhouten TV meubel willen hebben? Dan kan je dit TV meubel een kwart slag draaien en heb je een mooie vakkenkast. Dus 2 steigerhouten TV meubels voor de prijs van 1.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.