Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Wageningen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Wageningen is een traditionele steigerhouten tafel met blokpoten.

Steigerhouten tafel Wageningen is een sterke steigerhouten tafel met blokpoten van 13x13cm onder het tafelblad en met een extra lat onder het tafelblad. Door de iets smallere poten is het hier al gauw mogelijk om ook aan de kopse kant van de steigerhouten tafel een stoel te plaatsen. Combineer steigerhouten tafel Wageningen met een steigerhouten bank en/of luxe design kunststof stoelen en je hebt een geweldig plaatje. Met ook nog een bijpassende kast en/of salontafel geeft u uw woonkamer een heel landelijke uitstraling. Kies uit de vele maten en behandelingen de steigerhouten tafel die het beste bij u past. Staat uw maat er niet bij; geef het aan ons door en het wordt alsnog gemaakt.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.