Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Oldenzaal

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Oldenzaal is een robuuste steigerhouten tafel met een extra dik blad en 2 A-poten

Steigerhouten tafel Oldenzaal is een zeer sterke steigerhouten tafel met aan de uiteinden een stevige steigerhouten A-poot. Deze steigerhouten tafel is een van de vele modellen met een extra dik blad van 5cm dik. Dit geeft de steigerhouten tafel een extra robuuste uitstraling en deze is ook helemaal geschikt voor binnen en voor buiten. Maatwerk is natuurlijk mogelijk. Zie hierbij de mogelijkheden bij de opties. Staat uw maat er niet bij neem dan even contact met ons op en wij zullen uw steigerhouten tafel op uw gewenste maat en uitvoering maken.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.