Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Nijmegen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Nijmegen is een robuuste steigerhouten tafel met brede poten aan de uiteinden van de tafel

Steigerhouten tafel Nijmegen heeft een brede poot van 20cm dik op beide uiteneinden van de steigerhouten tafel. Het blad is opgedikt zodat deze steigerhouten tafel en zeer robuust uit ziet. U ziet op de foto dat het combineren met strakke design kunststof stoelen een zeer mooie uitstraling geven. Wilt u echter een steigerhouten tafel die op uw gewenste maat gemaakt wordt, dan is dat bij ons gewoon standaard. Wij maken al onze meubels op de gewenste maat die onze klant opgeeft en ook met een behadeling naar keuze.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.