Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Meppel

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Meppel is een prachtige steigerhouten tafel met een uniek onderstel in RAL-kleur

Steigerhouten tafel Meppel is een van onze nieuwe steigerhouten tafels waarbij er gecombineerd wordt uit een dik steigerhouten bald met een in een Ral-kleur gespoten steigerhouten onderstel. Deze tafel is op dit moment ook zeer gewild. Vooral de mogelijkheden van maatwerk en behandeling naar keuze blijken onze klanten erg aan te staan. Kies uw eigen maatwerk steigerhouten tafel en neem extra contact met ons op wanneer uw gewenste maat of behandeling van steigerhouten tafel Meppel er niet bij staat. Wij lossen ook dit "probleem" voor u op
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.