Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Haarlem

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Haarlem is een ronde steigerhouten tafel met poten van steigerbuis

Steigerhouten tafel Haarlem geeft met zijn moderne uitstraling en de ronde vorm een gezellige sfeer in bijv. uw woonkamer, café of kantoor. Het steigerhouten blad gecombineerd met steigerbuizen poten geeft steigerhouten tafel Haarlem een eigen uitstraling. De altijd gezellige ronde vorm van deze steigerhouten tafel zorgt er voor dat iedereen, die aan tafel zit, contact kan hebben met alle anderen die aan de tafel zitten zonder dat er iemand tussen zit die het zicht belemmerd. Wat dacht u van een steigerhouten tafel met een doorsnede van bijvoorbeeld 150cm waarbij met gemak 8 mensen aan kunnen zitten.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.