Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Deventer

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Deventer is een steigerhouten tafel met blokpoten en een overstekend blad

Steigerhouten tafel Deventer is een traditionele tafel van steigerhout waarbij de blokpoten van ongeveer 12x12cm iets naar binnen staan zodat het steigerhouten blad van 3cm dik overal iets oversteekt. Steigerhouten tafel Deventer is prima te combineren met een bijpassende steigerhouten bank, maar ook met bijvoorbeeld kunststof stoelen in de kleur die bij uw situatie past. Een maatwerk steigerhouten tafel met een behandeling naar keuze is bij ons eigenlijk gewoon standaard werk. Laat ons uw wensen van steigerhouten tafel Deventer horen en wij zullen het voor u maken.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.