Nu 20% Korting

Steigerhouten tafel Coevorden

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten tafel Coevorden is een steigerhouten tafel met een kolompoot

Steigerhouten tafel Coevorden is een steigerhouten tafel die, door de kolompoot in het midden van de steigerhouten tafel, over de volle lengte benut kan worden met stoelen. Er staan bij de steigerhouten tafel Coevorden geen poten op de hoeken van de tafel. Ook is deze tafel zeer geschikt om tegen andere steigerhouten tafels aan te zetten bij grote groepen Deze robuuste steigerhouten tafel is daardoor uitermate geschikt voor plekken waar regelmatig veel mensen aanschuiven, zoals bij vereningen en horeca. Steigerhouten tafel Oss kan voor u op maat gemaakt worden met een behandeling als whitewash of RAL-kleur naar keuze.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.