Nu 20% Korting

Steigerhouten statafel Steenwijk

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten statafel Steenwijk heeft een vierkant blad en een stabiele kolompoot

Steigerhouten statafel Steenwijk is leuk voor cafe of bar. De statafel is van eerste klas gebruikt steigerhout en machinaal geschuurd en dus helemaal splintervrij. Steigerhouten statafel Steenwijk heeft standaard een vierkant blad en stabiele kolompoot. Goed en stevig meubelstuk op beurzen, winkels en horecazaken. Met een paar leuke barkrukken is het een absoluut eyecatcher. Informeer naar de mogelijkheden. Standaard maken wij de hoogte van onze statafels 1.15 meter, dit is een ideale hoogte om aan te kletsen of een hapje en drankje te nuttigen. De gebruikte planken geven rust en geven mensen het gevoel van een prettige omgeving. Eigenlijk is alles mogelijk. Verras ons wij denken graag met je mee.

* Standaard zijn onze bartafels 1.15 meter hoog
* Vierkant tafel blad
* Splintervrij geschuurd
* Met kolompoot
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.