Nu 20% Korting

Steigerhouten statafel Dronten

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten statafel Dronten is een statafel met een rond blad en een kolompoot

Steigerhouten statafel Dronten is met zijn ronde tafel blad is in verschillende diameter te bestellen. De kolompoot maakt het geheel stevig en robuust. Uniek meubelstuk voor feesten of partijen. Vaak toegepast op beurzen of buiten als rooktafel of om gezellig met klanten en vrienden aan te staan. In no time tover je een zaal met onze prachtige meubelen om in een compleet ingerichte feestzaal. Zakelijk klanten en horeca gelegenheden zijn erg enthousiast over onze steigerhouten statafels. Ze zijn robuust, slijtvast en erg mooi van model en kleur. Doordat wij onze steigerhouten meubels van gebruikte steigerplanken fabriceren, geven we de planken een tweede functie. Wil je een ander model of andere maat dan is dat door onze meubelmakers snel te realiseren. Voor maatwerk ben je bij ons op het juiste adres. Complete inrichtingen is voor ons binnen twee weken te realiseren.

* Statafel met rond blad
* Blad hoogte standaard 1.15 meter
* Machinaal geschuurd
* Behandeling nano coating advies
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.