Nu 20% Korting

Steigerhouten statafel Breda

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten statafel Breda heeft een industriële look door de buizen voeten steun

Steigerhouten bartafel Breda is één van onze modellen steigerhouten bartafels. Dit steigerhouten model is gecombineerd met een buizen voeten steun, dat zorgt voor een industriële “ look ”. Wij maken onze steigerhouten meubelen altijd van gebruikte “ grijzige “ steigerplanken, dat zorgt voor de robuuste look waar het steigerhout zo bekend om staat. De combinatie met metalen buizen is super stoer en een absolute aanrader. Wij hanteren standaard bij onze bartafels een hoogte van 1.15 meter. Standaard zijn de poten 12 x 12 cm. De steigerhouten barkrukken hebben een zithoogte van 80 cm. Op deze manier tover je je beursstand of bedrijfskantine om in een gezellige omgeving. In huis is deze bartafel ook erg populair om in de keuken te plaatsen met 4 barkrukken.

* Let op! foto kan afwijken van de daadwerkelijke afmeting
* Steigerhouten statafel met buizen voeten steun
* Statafel 100 x 100 x 115
* Machinaal geschuurd, zonder splinters
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.