Nu 20% Korting

Steigerhouten statafel Apeldoorn

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten statafel Apeldoorn is een hoogwaardige statafel met robuuste blokpoten

Steigerhouten statafel Apeldoorn is een hoogwaardige steigerhouten statafel, met mooie robuuste blokpoten. Een mooie verstek gezaagde rand rondom het tafelblad zorgt voor een exclusieve uitstraling. Standaard hoogte van onze steigerhouten statafels is 1.15 meter. Onze statafels kan je compleet maken met steigerhouten barkrukken. Wij kunnen ook water en vuil afstotende kussens voor je regelen om op het zitvlak te leggen. Er is keuze uit 24 kleuren. De steigerhouten statafels zijn een prima middel voor feestelijke gelegenheden. Op deze manier een mooie set om gezellig aan te staan/ zitten en uren aan door te brengen. Wij hebben een groot aanbod aan statafels van steigerhout. Als je maat of model er niet bij staat kunnen wij je wens altijd waar maken. Wij maken al onze steigerhouten meubelen van gebruikte oude steigerplanken. Op deze manier geven wij de steigerplanken een “ tweede leven “. Onze meubels schuren wij machinaal dus absoluut geen splinters.

* Robuuste blokpoten
* Machinaal splintervrij geschuurd
* Verstek rand rondom blad voor exclusief uiterlijk
* Poten 13 x 13 cm
* Maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.