Nu 20% Korting

Steigerhouten sidetable Lelystad

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten sidetable Lelystad heeft rolboxen voor een groot opbergcapaciteit

Steigerhouten sidetable Lelystad is een uitgebreidere versie van onze andere sidetable, door zijn rolboxen heeft het een groot opbergcapaciteit. Door zijn strakke vormgeving is het een mooi meubelstuk. We hebben de lijst aan de voorkant van de sidetable in verstek gezaagd en de legplank boven de rolboxen geeft het geheel extra body. Standaard is de side table 80 cm hoog en 43 cm diep, maar is naar eigen wens aan te passen. Je kan het aantal rolboxen uitbreiden zoveel als je wil. De binnenkant van de rolboxen maken wij van MDF en daardoor zijn de boxen erg sterk en kunnen ze veel gewicht dragen. Met uiterste zorg worden onze meubelen van steigerhout vervaardigd. Het steigerhout is stevig en blijft altijd robuust. Dit is het “ karakter “ dat het steigerhout met zich meebrengt. Geen steigerplank is gelijk, maar we proberen altijd een geheel van het meubel te maken door de steigerplanken op kleur te selecteren. Op de foto is de steigerhouten sidetable uitgevoerd in gebruikt / oud steigerhout zonder afwerking.

* Side table/kast met rolboxen, voor extra opbergruimte
* Machinaal geschuurd
* Maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.