Nu 20% Korting

Steigerhouten sidetable Rijswijk

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten sidetable Rijswijk heeft een landelijke uitstraling met genoeg opbergruimte

Onze steigerhouten sidetable Rijswijk, is afkomstig uit onze lijn landelijke meubelen. Door zijn witte onderstel springt de kleur van het steigerhout er nog beter uit. Wij gebruiken voor onze steigerhouten meubels altijd gebruikte steigerdelen. De kleur en uitstraling is robuust en past hierdoor in ieder interieur. Het is mogelijk om de handgrepen naar eigen wens te monteren of te laten monteren. Standaard hoogte van dit model is 80 cm. Je kan er ook voor kiezen om het witte onderstel een andere kleur te geven of het geheel in steigerhout te laten uitvoeren. Dit is een mooi meubel ook om in de hal te zetten met mooie decoratie erop. Dit meubel is een absoluut opberg monster.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.