Nu 20% Korting

Steigerhouten sidetable Joure

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten sidetable Joure is een simpele sidetable die past in elke kamer

Strakke, eigentijdse steigerhouten sidetable Joure met een legplank. De legplank is ideaal als extra opbergruimte. Het is een strak model door de verstek gezaagde hoeken. De steigerhouten sidetable leent zich om je persoonlijke touch naar voren te brengen. Het is erg leuk om de sidetable aan te kleden met manden, kussens en kaarsjes. Zo maak je een eigen styling hoekje in huis. Met deze eigentijdse steigerhouten sidetable creëert u een gezellige en huiselijke sfeer.

De sidetable staat ook schitterend in de hal van je woning, om decoratie op te zetten of er een mooie spiegel boven te hangen met steigerhouten lijst. Deze sidetable is een absolute aanvulling in je woning om jarenlang plezier van te hebben.

Alles wordt machinaal geschuurd. Als je extra bescherming wilt kun je kiezen voor een transparante lak of nanocoating. Wil je een extra witte of grijzige kleur meegeven dan kun je kiezen voor greywash of whitewash.
Standaard diepte: 40cm
Standaard hoogte: 80cm
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.