Nu 20% Korting

Steigerhouten Salontafel Vlaardingen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten salontafel Vlaardingen heeft een strak design met open zijden

Deze steigerhouten salontafel Vlaardingen heeft strak design. Door zijn verstek lijst aan de voor en achterkant is het een modern meubel. Het is een mooi slank exemplaar. Wij kunnen de salontafel Vlaardingen ook vierkant leveren. De open zijden maken de salontafel speels en praktisch. Wij schuren al onze steigerhouten meubels machinaal en dus splintervrij. Doordat wij al onze meubels van gebruikte/oude steigerplanken maken, hebben de meubels direct hun robuuste uiterlijk en vervelen nooit. In ieder interieur zijn meubels van steigerhout een genot om naar te kijken. Je creeert “ rust “ in je woning met meubels van steigerhouttrend.

* Verstekrand aan de voor en achterkant
* Standaard hoogte 45 cm
* Rechthoekig model, ook vierkant leverbaar
* Machinaal geschuurd, splintervrij
* Maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.