Nu 20% Korting

Steigerhouten Salontafel Terneuzen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten salontafel Terneuzen beschikt over 2 lades en ijzeren handgrepen

Steigerhouten salontafel Terneuzen beschikt over 2 lades (aan beide zijden 1).Ook is dit model voorzien van prachtige ijzeren handgrepen. Standaard is dit model 40 cm hoog, maar naar eigen wens aan te passen. De laden van steigerhouten tafel Terneuzen geleiden op MDF stroken. Dit zorgt ervoor dat de laden erg gemakkelijk open en dicht gaan. Je kan er voor kiezen om je tafelblad te voorzien van een glasplaat van gehard glas hiermee geef je de salontafel een luxe uitstraling. Het gebruikte steigerhout blijft hierdoor goed zichtbaar en de salontafel behoudt zijn landelijke stijl op deze manier. Door de onderkant iets naar binnen te laten verspringen is de steigerhouten salontafel niet zo massief, maar heeft het een sierlijke vorm.

* Salontafel met aan beide zijden een lade
* Standaard hoogte 40 cm
* Machinaal geschuurd
* IJzeren handgrepen
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.