Nu 20% Korting

Steigerhouten Salontafel Rotterdam

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten salontafel Rotterdam is een ronde steigerhouten tafel met een in hoogglans gespoten wit blad

Steigerhouten salontafel Rotterdam is een zelf ontworpen salontafel met een steigerhouten onderstel en een in hoogglans gespoten rond wit blad. Deze unieke conbinatie geeft deze salontafel een exclusieve uitstraling die prima te combineren valt met anderen meubelen. De kleur van het blad is uiteraard zelf te bepalen en ook de maten van deze steigerhouten salontafel bepaalt u zelf. Maak een keuze en laat het ons weten als uw maat er niet bij staat. Het onderstel van deze steigerhouten salontafel Rotterdam is ook naar keuze te laten behandelen
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.