Nu 20% Korting

Steigerhouten loungeset Soest

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten loungeset Soest is een dichte U-bank. Wieltjes zijn optioneel

Steigerhouten loungeset Soest is een topper uit onze steigerhouten collectie aan loungebanken. Het is een mooie massieve loungeset. Op deze loungeset kun je prima een avondje vertoeven en genieten van een hapje en een drankje met vrienden of familie. Deze steigerhouten loungebank is te voorzien van wielen, waardoor die gemakkelijk en soepel te verplaatsen is. Dit is ideaal als je s ’avonds nog even wil genieten van de zon. Ook is het uiteraard mogelijk de steigerhouten loungebank zonder wielen te bestellen.

Deze steigerhouten loungeset wordt geleverd in verschillende maten en het is mogelijk om dit aan te passen naar je eigen wensen. De buitenmaat wordt bepaald vanuit het vooraanzicht.
* Mooie combinatie met bijpassende tafel/ hocker
* Alles op maat en naar je wens te maken
* Standaard zitdiepte 60 cm en rug hoogte 40 cm
* Standaard zithoogte van onze steigerhouten loungebank is 35 cm
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.