Nu 20% Korting

Steigerhouten loungeset Middelburg

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten loungeset Middelburg is een hoekbank met een rechte en een schuine zijde

Steigerhouten loungeset Middelburg is uitgevoerd in een hoek. Over het algemeen wordt er voor tuinmeubels gekozen voor gebruikt steigerhout, daarbij hoef je niet te wachten dat je steigerhouten loungebank zijn robuuste kleur krijgt, je kan natuurlijk ook kiezen voor nieuwe steigerdelen, het steigerhout zal snel verkleuren om zijn verweerde en robuuste uiterlijk krijgen. Deze loungeset heeft een zit diepte standaard van 60 cm en een rug hoogte van 40 cm. Mocht je een ander maat willen is dat uiteraard geen probleem, raadpleeg ons offerte formulier. Dit is een ideale bank om heerlijk te loungen met muziek op de achtergrond en wijntje erbij.Deze loungeset is leverbaar in elke gewenste maat. Om de buitenmaat te bepalen kies je de lengte van de linkerkant (van voren gezien) en de rechterkant. Zit de gewenste maat er niet bij of had je toch net iets anders in gedachten? Bedenk gerust je eigen ontwerp en laat het door ons maken! Mocht je de voorzijde geheel dicht willen hebben dan is dat uiteraard ook mogelijk. Onze medewerker helpen je er graag bij om voor jouw de ideale loungebank te creëren .
* Deze loungebank is natuurlijk ook te leveren met 2 schuine zijdes
* Alles op maat en naar je wens te maken
* Gave loungebank voor buiten of binnen, terras of kantine
* Standaard zit diepte 60 cm en rug hoogte 40 cm
* Standaard zit hoogte van onze steigerhouten loungebank is 35 cm
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.