Nu 20% Korting

Steigerhouten loungeset Maastricht

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten loungeset Maastricht is een hoekbank met een dichte voorzijde.

Steigerhouten loungeset Maastricht is een klassiek model in onze collectie. Deze schitterende loungeset is uitgevoerd in een L-vorm. Zoals je op de foto ziet is deze loungeset uitgebreid met een chaise longue. Dit creëert een extra comfortabel lig gedeelte waar je prima een middag kunt doorbrengen. Deze loungebank heeft een open achterkant waardoor je dus tegen de schuine rug aan kijkt. Dit zie je niet als de loungebank in een hoek geplaatst wordt. Standaard zijn de brede armleuningen 70 cm hoog. Het is ook mogelijk om de achterkant dicht te laten maken.

Deze loungeset is leverbaar in elke gewenste maat. Om de buitenmaat te bepalen kies je de lengte van de linkerkant (van voren gezien) en de rechterkant. Zit de gewenste maat er niet bij of had je toch net iets anders in gedachten? Bedenk gerust je eigen ontwerp en laat het door ons maken , onze medewerkers helpen je graag om je loungebank naar je wens te ontwerpen.
* Hocker(s) of een tafel zijn optioneel
* Alles op maat en naar je wens te maken
* Standaard zit diepte 60 cm en rug hoogte 40 cm
* Standaard zit hoogte van onze steigerhouten loungebank is 35 cm
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.