Nu 20% Korting

Steigerhouten loungeset Leeuwarden

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten loungeset Leeuwarden is een eenvoudige hoekbank met dichte voorzijde

Steigerhouten loungeset Leeuwarden is geschikt voor in de tuin of op het terras. Wil je heerlijk buiten zitten en genieten van de tuin en de zon? Dan is dit de ideale loungeset voor jou, als je optimaal zitvlak breedte wil . Door de dunne arm en rugleuning heeft deze steigerhouten loungeset een minder robuust uiterlijk en is daardoor zeer geschikt voor een wat kleinere tuin. Bovendien is deze loungebank ook nog eens ruimtebesparend door de dunne armleuningen. Hierdoor geef je je loungebank een wat sierlijke uiterlijk.Deze loungeset is leverbaar in elke gewenste maat. Om de buitenmaat te bepalen kies je de lengte van de linkerkant (van voren gezien) en de rechterkant. Zit de gewenste maat er niet bij of had je toch net iets anders in gedachten? Bedenk gerust je eigen ontwerp en laat het door ons maken. Wij staan zullen samen met jouw je eigen meubel ontwikkelen om deze daarna te laten maken in onze meubelfabriek.
* Hockers en/of tafel zijn optioneel
* Alles op maat en naar je wens te maken
* Standaard zit diepte 60 cm en rug hoogte 40 cm
* Standaard zit hoogte van onze steigerhouten loungebank is 35 cm
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.