Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Hoofddorp

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten kast Hoofddorp is een brede open steigerhouten kast met legplanken

Steigerhouten kast Hoofddorp is een steigerhouten kast zonder achterwand. Deze is uiteraard bij te bestellen. Door de open structuur van deze steigerhouten kast Hoofddorp blijft de wand achter de steigerhouten kast goed zichtbaar. De vele vakken in deze steigerhouten kast maken deze kast uitermate geschikt om er van alles in te zetten of te leggen. Voor in de slaapkamer kunt u in de steigerhouten kast Hoofddorp bijvoorbeeld uw handdoeken en washandjes hierin een prima plek geven, maar ook in uw woonkamer, slaapkamer of op uw kantoor zijn er vele mogelijkheden met deze steigerhouten kast. De maatvoering en behandeling van steigerhouten kast Hoofddorp kunt u zelf bepalen.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.