Nu 20% Korting

Steigerhouten kast Hengelo

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten kast Hengelo is een exclusieve kast met een grote deur

Steigerhouten kast Hengelo heeft een exclusieve uitstraling doordat de omranding aan de voorzijde onder verstek gemaakt is. De steigerhouten kast Hengelo wordt ook standaard met grote zwarte (boeren) scharnieren gemaakt. Deze kunnen natuurlijk vervangen worden door andere scharnieren die bijvoorbeeld beter bij uw interieur passen. Ook zijn er mogelijkheden om uw steigerhouten kast te laten behandelen met een olie- of laklaag. Verder is ook bij deze steigerhouten kast de mogelijkheid om de maten te laten aanpassen of legplanken toe te voegen.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze
Levertijd steigerhouten meubelen: 2 รก 3 weken (ook bij grote aantallen)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.