Nu 20% Korting

Steigerhouten ladenkast Amsterdam

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten ladenkast Amsterdam is een kast met 3 brede lades

Steigerhouten ladenkast Amsterdam is een steigerhouten ladenkast die gemaakt is van gebruikt steigerhout. U kunt deze steigerhouten ladenkast op uw gewenste maat laten maken. Kies de gewenste maten in het menu en u krijgt uw steigerhouten ladenkast precies zoals u hem wilt hebben. Staat uw naam er niet bij, neem dan contact met ons op en laat uw wensen horen. Wij zullen deze normaal gesproken altijd inwilligen qua maatvoering en uitvoering. Wilt u een extra beschermlaag over uw steigerhouten ladenkast; kies dan uit de mogelijkheden die worden genoemd.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.