Nu 20% Korting

Steigerhouten dressoir Alkmaar

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten dressoir Alkmaar is een groot steigerhouten dressoir met heel veel opbergmogelijkheden

Steigerhouten dressoir kast Alkmaar kunt u in vele maten en uitvoeringen bestellen. De steigerhouten dressoir wordt voor u op maat gemaakt. De Lades geleiden standaard op MDF-stroken. Wanneer u uw wensen aan ons door geeft dan verwerken wij deze wensen bij het maken van uw steigerhouten dressoir. Het steigerhouten dressoir is ook nog te behandelen met olie of lak om zodoende een nog langere levensduur van uw steigerhouten dressoir te bewerkstelligen. Gecombineerd met een steigerhouten spiegel krijgt u een sfeervol geheel.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.