Nu 20% Korting

Steigerhouten bureau buro Swifterband

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bureau Swifterband is een groot degelijk steigerhouten bureau met kastje, 4 lades (optioneel) en een computervak

Steigerhouten bureau Swifterband is een van onze grootste steigerhouten bureaus. Met zijn enorme opbergmogelijkheden biedt dit steigerhouten bureau voor vele ruimtes een oplossing. U bepaalt zelf de uiteindelijke indeling van dit steigerhouten bureau zodat u een steigerhouten bureau krijgt die het beste bij uw situatie past. Dit steigerhouten bureau wordt machinaal en splintervrij geschuur zodat u aan een glad oppervlak prima kunt gaan werken. Wanneer u kiest voor een van onze behandelingen van het steigerhout verlengd u de levensduur van uw steigerhouten bureau en voorkomt u veel vuil en vochtplekken. Gecombineerd met onze steigerhouten kasten en tafels kunt u uw eigen landelijke sfeer creëren.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.