Nu 20% Korting

Steigerhouten bed Lemmer

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bed Lemmer is een verhoogd steigerhouten bed met een extra hoog hoofdeinde en fruitkistjes als opbergboxen.

Steigerhouten bed Lemmer is een steigerhouten bed die als éenpersoons bed en als tweepersoons bed gemaakt kan worden. Dit steigerhouten bed wordt geleverd met 4 fruitkistjes en vanaf de maat 120x200 met 8 fruitkistjes. Wanneer deze fruitkistjes behandeld worden met bijvoorbeeld whitewash, dan ontstaat er een landelijke stijl. Wij kunnen u ook de bijpassend lattenbodems leveren. Deze zijn optioneel bij te bestellen. De hoogte van het bed is standaard 60cm en het hoofdeinde wordt standaard 80cm hoog gemaakt. Op de foto tonen wij een steigerhouten bed met een hoogte van 70cm en met hoofdeinde van 130cm. Ook dit steigerhouten bed kan op maat gemaakt worden
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 √° 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.