Nu 20% Korting

Steigerhouten bed Leerdam

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bed Leerdam is een steigerhouten bed met een verhoogd hoofd- en voeteneind.

Steigerhouten bed Leerdam is een eenvoudig en strak steigerhouten bed. Dit steigerhouten bed is enerzijds zeer geschikt als een éénpersoons bed voor een kinderkamer en kan anderzijds als tweepersoons bed prima gebruikt worden in de masterbedroom. Het hoofd- en voeteneinde zijn standaard 60cm hoog, maar kunnen natuurlijk op elke gewenste hoogte gemaakt worden. Dit steigerhouten bed kan prima gecombimeerd worden met één of twee van onze steigerhouten nachtkastjes. Uiteraard kan alles op maat gemaakt worden. De Steigerhouten lades zijn optioneel te keizen bij dit steigerhouten bed.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.