Nu 20% Korting

Steigerhouten barkruk Doetinchem

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten barkruk Doetinchem is een stevige barkruk van volledig steigerhout

Steigerhouten barkruk Doetinchem is een barkruk die erg stabiel staat. De standaard hoogte van deze steigerhouten barkruk is 80cm en het zitvlak van deze steigerhouten barkruk is 40x40cm. Deze steigerhouten barkruk past prima bij onze modellen steigerhouten tafels. Wanneer u er ook een stiegerhouten tafel bij koopt, zorg er dan voor dat u de juiste hoogtes bij elkaar zoekt zodat uw zithoogte van de steigerhouten barkruk past bij de hoogte van het tafelblad.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.