Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Winterswijk

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Winterswijk is een eenvoudig steigerhouten bankje

Steigerhouten bankje Winterswijk is het helemaal! Bij alle interieur en lifestyle programma’s komen ze volop in beeld. Één van de populairste steigerhouten bankjes in ons assortiment is het bankje Winterswijk. We maken het steigerhouten bankje van oud steigerhout, dit geeft een prachtige robuuste uitstraling. Een bijpassende steigerhouten eettafel maakt het helemaal af. Het is ideaal om te combineren met eigen stoelen en kussens. De poten zijn standaard van enkele planken gemaakt, maar zijn natuurlijk indien gewenst naar eigen maat aan te passen. Al onze steigerhouten meubelen geven je woning, kantoor of winkel direct sfeer.

* Eenvoudig stevig steigerhouten bankje
* Machinaal geschuurd
* Maatwerk mogelijk
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.