Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Rosmalen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Rosmalen heeft een wit onderstel voor een landelijk uiterlijk

Hou je van net even iets anders, dan is onze bankje Rosmalen misschien iets voor jouw. Het is 1 van de vele modellen in onze “ landelijke “ lijn meubels. De poten zijn wit gespoten maar zijn recht in plaats van schuin een zogenaamd H model poot. Het zitvlak is van extra dikke steigerplanken gemaakt een combinatie die je niet vaak ziet. Kijk ook eens bij onze eettafels van steigerhout en je kan een mooie combinatie maken met een “ landelijke “ eettafel. Het onderstel van dit bankje bestaat uit vuren balken die we in onze fabriek wit gespoten hebben. Ook een andere kleur is bespreekbaar en de meubels zien er dus net even chiquer uit dan de standaard steigerhouten meubels. De dikke steigerhouten planken zijn net als de standaard steigerhouten planken 100% gerecycled en krijgen dus een “ tweede leven “ Als je het onderstel een andere kleur wil bestellen dan kan dat ook. Een robuuste bank die zowel binnen als buiten te gebruiken is.

* Wit gespoten onderstel, rechte H poten
* Dikke planken (5 cm)
* Machinaal geschuurd
* Maatwerk mogelijk
* Poten 7 x 17 cm
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.