Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Mill

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Mill heeft verstekranden rondom voor een luxe uitstraling

Steigerhouten bank bankje Mill is een leuk solide steigerhouten bankje voor binnen en voor buiten met verstekrand, prima te combineren met een eettafel van steigerhout. Door de verstekrand is de tafel net even iets strakker. Het is een praktisch en stevig bankje. In combinatie met steigerhouten eettafel en een paar stoelen, een complete set om van te genieten met een hapje en een drankje. Je kan het bankje mooi aankleden met wat leuke kussentjes. De meubels worden standaard geleverd van oude steigerplanken. De planken zijn machinaal geschuurd in onze fabriek. Standaard zithoogte is 42 cm en diepte 46 cm. Doordat wij de verstekrand rondom maken, is het bankje net even dieper als het gemiddelde steigerhouten bankjes in onze webshop.

* Mooie steigerhouten bank met verstekrand
* Luxe, strakke uitstraling
* Machinaal, splintervrij geschuurd
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.