Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Middelharnis

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Middelharnis is een bankje met dikke blok zijkanten

Steigerhouten bank bankje Middelharnis is een bankje met dikke blok zijkanten. Leuk om bij je steigerhouten tafel te zetten of in je tuin of voor de gevel van je woning. Makkelijk bankje gemaakt van gebruikte steigerplanken, wat zijn robuuste kleur geeft. Als je dit steigerhouten bankje met een steigerhouten tafel combineert heb je een prachtig geheel. Je kan het bankje mooi opsieren met wat losse kussens. Een erg stevig en stabiel bankje waarvan je jaren plezier kunt beleven. Wij gebruiken voor de productie van onze steigerhouten meubelen altijd gebruikt steigerplanken. Dit geeft juist de uitstraling waaraan steigerhout zijn populariteit aan ontleend. Standaard is het zitvlak van onze steigerhouten bankjes 42 cm hoog en 40 cm diep. Dit bankje is makkelijk te verplaatsen in een hand om draai zet je het bankje ook even ergens anders neer, zonder al te veel gesleep.

Je hoeft het steigerhouten bankje niet te behandelen, het heeft van zichzelf al een robuuste uitstraling. Mocht je het bankje willen behandelen met een grey wash of white wash, dan is dat natuurlijk ook geen probleem. Een dekkende RAL kleur is ook optioneel.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.