Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Laren

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Laren heeft L-vormige poten

Steigerhouten bank bankje Laren is een bankje dat zich kenmerkt door zijn L- vormige pootjes. Het bankje is erg handig te gebruiken bij een eettafel uit ons assortiment. Je kan het bankje opvrolijken door middel van een kussen. Het bankje heeft een mooie afhangende rand van 5 cm waardoor het “ body “ krijgt. Oude steigerplanken hebben een sfeer die met andere houtsoort moeilijk of niet te bereiken is. De meeste mensen vinden het mooi om de steigerhouten meubelen “ naturel “ te houden. Alles is mogelijk met steigerhouten meubelen. De meubelen zijn in allerlei maten te leveren. Wij schuren de meubelen machinaal en zijn daardoor volledig splintervrij.

* L- vormige steigerhouten poten
* Mooi robuust bankje
* Machinaal geschuurd
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.