Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Blokzijl

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Blokzijl is een bankje met vier blokpoten

Steigerhouten bank bankje Blokzijl is gemaakt met een zitvlak van extra dik steigerhout en daardoor een nog robuuster uiterlijk. Het is een erg stevig bankje gemaakt van gebruikte steigerplanken. Het heeft 4 blokpoten en is samen met een steigerhouten tafel en stoelen aan de andere kant van de tafel een compleet geheel. Zitvlak is standaard 40 cm diep en als je er leuke kussens oplegt een fijn bankje om op te zitten. Ook kan je het bankje als gevel bankje of tuinbankje gebruiken om even lekker in het zonnetje van een kopje koffie of thee te genieten. Het bankje is erg makkelijk te verplaatsen en multi -inzetbaar.

* Standaard hoogte 42 cm
* Extra dikke planken (5 cm)
* Splintervrij, machinaal geschuurd
* Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden
* Blokpoten 13 x13 cm
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.