Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Bussem

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Bussem is een robuust bankje

Steigerhouten bank bankje Bussem is een robuust en spinter vrij geschuurd bankje van stevige en stabiele kwaliteit. Standaard zit hoogte is 42 cm en zit breedte is 40 cm. Wij adviseren om het bankje 50 cm kleiner te bestellen dan de lengte van de tafel, zodat je het steigerhouten bankje makkelijk tussen de poten kan schuiven en het geheel dan niet zo veel ruimte in beslag neemt. Het is leuk aan de ene kant van de steigerhouten tafel dit steigerhouten bankje te plaatsen en aan de andere kant 2 of 3 stoelen. Ook is het uitermate schikt bankje om te gebruiken als gevel bankje of tuin bankje.

Wil je je steigerhouten meubels behandelen met een white of grey wash dan behoort dat tot de mogelijkheden. Op deze manier behoudt het meubel wel zijn eigen identiteit en is het hout structuur nog goed zichtbaar. Je kan ook kiezen voor een nano coating, dit is een coating die je steigerhouten bankje niet verandert van kleur, maar wel bescherming geeft tegen vocht.
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 รก 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.