Nu 20% Korting

Steigerhouten bank bankje Assen

Luxe Outdoor-L10
Nu 20% Korting
    Levertijd:4-6 weken
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Steigerhouten bank bankje Assen is een simpel maar sierlijk bankje

Dit steigerhouten zitbankje Assem is een sierlijk model uit onze steigerhouten “ lijn “ zitbankjes. Je kan een mooie combinatie maken met 1 van onze schitterende steigerhouten eettafel, aangevuld met twee mooie stoelen aan de andere kant van de tafel. Op deze manier geef je je woonkeuken een mooi robuuste en landelijk karakter. Steigerhout is een tijdloos product en verveeld nooit, onze steigerhouten meubels zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Wij controleren onze meubels altijd grondig voordat ze onze fabriek verlaten zodat we er zeker van zijn dat alleen de beste steigerhouten meubels onze klanten. Mocht je een steigerhouten tafel willen bij bestellen in onze webshop, dan adviseren wij het steigerhouten bankje iets kleiner te bestellen dan de tafel , zodat je het bankje er makkelijk tussen de poten van de tafel kan schuiven.

* Maatwerk is geen probleem
* Steigerhouten bankje te combineren met bijpassende tafel
* Sierlijk zitbankje
* Machinaal geschuurd
Steigerhouten meubelen: Ook steigerhouten tuinmeubelen, steigerhouten kantoormeubelen en steigerhouten winkelmeubelen
Steigerhout: Gebruikt steigerhout (standaard) of nieuw steigerhout
Houtafwerking: Al onze steigerhouten meubelen worden machinaal geschuurd
Maatwerk: U bepaalt zelf de gewenste maat van de meubelen van steigerhout
Behandelingen steigerhout Geen (standaard), Blank, Whitewash, Greywash, Blackwash, RAL-kleur naar keuze, Nano Coating
Levertijd steigerhouten meubelen: Bij normale omstandigheden; 3 á 5 weken (ook bij grote aantallen) (spoedopdrachten in overleg)
Levering: Tot aan de eerste drempel b.g. en soms modulair om bezorgkosten zo laag mogelijk te houden. De onderdelen zijn altijd eenvoudig aan elkaar vast te schroeven.
Speciale leveringswensen: Kunnen altijd gevraagd worden. Wij kijken wat er dan mogelijk is. Bijvoorbeeld montage ter plekke en levering op verdiepingshoogtes
Leverings landen: Nederland, Belgie, Duitsland kort over de Nederlandse grens
Kenmerken steigerhout In onze steigerhouten meubelen kunnen noesten en/of noestgaten zitten en ook kunnen de planken iets krom trekken en kunnen er krimpscheuren ontstaan. Dit heeft allemaal te maken met de verschillende weersinvloeden. Een goede beschermlaag verkleint de kans op dit soort uitwerkingen.