Steigerhouten buitenkeuken met een luxe exclusieve uitstraling
Steigerhouten buitenkeuken met een luxe exclusieve uitstraling

Steigerhouten Buitenkeuken

Steigerhouten buitenkeuken op maat

Steigerhouten buitenkeukens van Stegeman Luxe Outdoor worden voor u op uw gewenste maat en uitvoering gemaakt. De steigerhouten buitenkeukens die hier getoond worden zijn allemaal steigerhouten buitenkeukens die  speciaal naar de wensen van een klant gemaakt zijn. Wij maken een steigerhouten buitenkeuken zo veel mogelijk zo dat u geen kopse kanten van steigerhout aan de voorzijde van een buitenkeuken ziet. Hierdoor krijgt uw steigerhouten buitenkeuken altijd een luxe exclusieve uitstraling. Tevens is het mogelijk uw steigerhouten buitenkeuken te maken met allemaal verbindingen die in het verstek met elkaar verbonden zijn.

Steigerhouten buitenkeuken met inbouw apparatuur

Een steigerhouten buitenkeuken van Stegeman Luxe Outdoor wordt natuurlijk geleverd met de inbouwapparatuur die u wenst. Wij kunnen uw steigerhouten buitenkeuken combineren met nagenoeg alle inbouwapparatuur die er mogelijk is. Dit kan o.a. zijn; spoelbak, kraan, bbq, gaskookstel, oven, koelkast, frituurbak, biertap en noem zo nog maar enkele opties op. Ook kunnen wij uw bestaande apparaten hierin verwerken.

Steigerhouten BuitenkeukenSteigerhouten buitenkeuken met behandeling

U kunt uw steigerhouten buitenkeuken ook laten behandelen met een blanke olie of met een olie met een washtint er in. Bijvoorbeeld met whitewash, greywash of blackwash. Deze behandeling verlengd de levensduur van het hout doordat er dan o.a zo goed als geen vocht in zal gaan trekken en geeft een extra kleurtint aan het steigerhout. Wij kunnen uw houten buitenkeuken ook van andere gewenste houtsoorten maken; zoals van douglas of van eiken.