Boretti Fuori BBQ Buitenkeuken Serie

Boretti Fuori Buitenkeukens


Boretti, producent van kwalitatief hoogstaande fornuizen, keukenapparatuur en outdoor kitchens, lanceert een compleet nieuwe collectie Outdoor Kitchens van Italiaans topdesign: Collezione Fuori. Vier verschillende modellen die zorgen voor het ultieme custom-made BBQ moment op hoog culinair niveau. Zowel echte BBQ- als designliefhebbers zorgen aankomende zomer met trots voor het perfecte stukje vlees, de meest smaakvolle vis of een verrassende groenten spies.

Boretti Fuori Buitenkeuken Modellen


Heerlijke zachte temperaturen, lange avonden en gezelligheid van vrienden en familie; de perfecte combinatie voor een culinaire avond buiten in de tuin, op het balkon of dakterras. Speciaal voor de zomerperiode, heeft Boretti een Boretti Buitenkeuken lijn gelanceerd: Collezione Fuori. Een compleet nieuwe collectie Outdoor Kitchens van kwalitatief hoogstaand design voor een op en top culinaire beleving in de buitenlucht. Deze collectie bestaat uit de volgende modellen; Fratello, Barilo, Forza, Ibrido, Ligorio, Maggiore en de Luciano ontworpen met aandacht voor detail.


Boretti Fuori Buitenkeuken Inbouw Barbecues

 

Boretti heeft in deze serie ook 2 inbouw barbecues ontworpen. De Ligorio Top en de Ibrido Top zijn 2 inbouw buitenkeukens van Boretti die in dezelfde stijl zijn gemaakt als hun "grote" broers de Ligorio en de Ibrido

Boretti Fuori BBQ Buitenkeuken Serie