Terrasschermen model Zandvoort

Terrasscherm model Zandvoort is een windscherm dat in 3 vakken is verdeeld. Voor het onderste vak kan gekozen worden uit verschillende vlakvullingen.

In de vakken kunt u kiezen uit vlakvullingen als gehard veiligheidsglas (helder of mat), aluminium gecoat of onderhoudsvrije Composiet (kunststof/hout).De vlakvullingen in helder glas en aluminium kunnen worden voorzien van uw logo en/of tekst. Het bovenste vak is scharnierend en dus om te klappen naar beneden.

De  terrasschermen zijn onderling te koppelen. Verder is het mogelijk om scharnierende delen te maken en het is ook mogelijk om deuren in deze uitvoeringen te leveren. U kunt kiezen uit 3 standaard kleuren; Wit Ral-9010, Zwart Ral-9005 of Antraciet Ral-9008. Overige Ral-kleuren en verlichting zijn tegen meerprijs ook leverbaar.

Terrasschermen van Stegeman Luxe Outdoor zijn te leveren met standaard steunen, maar ook met bijv. inbouwsteunen, muursteunen, e.d. Er zijn 3 standaard breedtes: 69,2cm, 133,2cm en 197,2cm. Standaard hoogte is 150cm. Maatwerk is mogelijke zowel in de lengte als in de hoogte.

Deze terrasschermen zijn te gebruiken op uw terras, op uw balkon en onder uw veranda. Wij leveren aan bedrijven en particulieren.

Terrasschermen windscherm Zandvoort