Terrasschermen model Noordwijk

Terrasscherm model Noordwijk is een windscherm dat in 3 vakken is verdeeld. Voor het onderste vak kunt u kiezen uit verschillende vlakvullingen.

In het onderste vlak kunt u kiezen uit vlakvullingen als gehard veiligheidsglas (helder of mat), aluminium gecoat of onderhoudsvrije Composiet (kunststof/hout). De vlakvullingen in helder glas en aluminium kunnen worden voorzien van uw logo en/of tekst.

Terrasschermen van Stegeman Luxe Outdoor zijn te leveren met standaard steunen, maar ook met bijv. inbouwsteunen, muursteunen, e.d. Er zijn 3 standaard breedtes: 69,2cm, 133,2cm en 197,2cm. Standaard hoogtes zijn 150 en 200cm. Maatwerk is mogelijk zowel in de lengte als in de hoogte.

Deze terrasschermen zijn te gebruiken op uw terras, op uw balkon en onder uw veranda. Wij leveren aan bedrijven en particulieren.

De terrasschermen zijn onderling te koppelen. Verder is het mogelijk om scharnierende delen te maken en het is ook mogelijk om deuren in deze uitvoeringen te leveren. U kunt kiezen uit 3 standaard kleuren; Wit Ral-9010, Zwart Ral-9005 of Antraciet Ral-9008. Overige Ral-kleuren en verlichting zijn tegen meerprijs ook leverbaar.
 
Vanaf
 
Vanaf
 
Vanaf

Terrasschermen windscherm Noordwijk